Hoe kunnen ouders het perspectief van hun kind innemen?

Als onderzoeker aan Universiteit Utrecht beantwoordde ik de vraag van de Utrechtse Wetenschapsagenda: Hoe kunnen ouders het perspectief van hun kind innemen?
Die vraag staat ook centraal in mijn werk als mediator. Zeker wanneer je zelf veel emoties ervaart, zoals bij een scheiding, dan kan het behoorlijk lastig zijn om het perspectief van je kind in te nemen. Je moet je eigen gedachten en gevoelens als het ware even “on hold” zetten om je goed te kunnen verplaatsen in hoe de situatie voor je kind is en dat is zeker een uitdaging… Maar wel een heel belangrijke!

Lees verder op: Hoe kunnen ouders het perspectief van hun kind innemen?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *