Over mij

Helder krijgen waar het mensen werkelijk om gaat is wat mij drijft in mijn werk, zowel als mediator als teamcoach. Door aandacht voor wat ieder ècht belangrijk vindt, ontstaat er begrip en kom je er samen uit, is mijn ervaring.
Ik ben MfN registermediator. Dit betekent dat ik ben opgenomen in het kwaliteitsregister van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en werk volgens de Gedragsregels voor MfN register mediators. Als gespecialiseerd familie mediator ben ik bovendien opgeleid om (ex-) partners te begeleiden in alle aspecten van de scheiding.
Ik ben daarnaast ook StiR geregistreerd teamcoach, opgeleid bij de School voor Coaching in Utrecht.

Naast mijn werk als mediator en teamcoach, ben ik onderzoeker en docent aan de afdeling Jeugd en Gezin van Universiteit Utrecht. In 2014 promoveerde ik op mijn onderzoek ‘Empathie in de Adolescentie’. Ik onderzocht daarin hoe jongeren leren anderen te begrijpen en met hen mee te leven, en hoe het komt dat sommigen dit meer doen dan anderen. Ik verzorg onderwijs in de bachelor-opleiding Pedagogische Wetenschappen en in de master-opleiding Orthopedagogiek.

Ik ben bovendien opgeleid als maatschappelijk werker en heb jarenlange ervaring in de begeleiding van gezinnen.

info@groenehart-mediation.nl
Tel: 06-13828743
KVK nummer: 86469436
BTW-id: NL004253785B65