De mediator

Helder krijgen waar het mensen werkelijk om gaat is wat Jolien van der Graaff drijft in haar werk. Door aandacht voor wat ieder ècht belangrijk vindt, ontstaat er begrip en kom je er samen uit, is haar ervaring.
Jolien van der Graaff is MfN registermediator. Dit betekent dat zij is opgenomen in het kwaliteitsregister van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en werkt volgens de Gedragsregels voor MfN register mediators. Als gespecialiseerd familie mediator is zij daarnaast opgeleid om (ex-) partners te begeleiden in alle aspecten van de scheiding. Ook is Jolien gecertificeerd buurtbemiddelaar.

Naast haar werk als mediator, is Jolien onderzoeker en docent aan de afdeling Jeugd en Gezin van Universiteit Utrecht. In 2014 promoveerde zij op haar onderzoek ‘Empathie in de Adolescentie’. Zij onderzocht daarin hoe jongeren leren anderen te begrijpen en met hen mee te leven, en hoe het komt dat sommigen dit meer doen dan anderen. Jolien verzorgt onderwijs in de bachelor-opleiding Pedagogische Wetenschappen en in de master-opleiding Orthopedagogiek.

Jolien is bovendien opgeleid als maatschappelijk werker en heeft jarenlange ervaring in de begeleiding van gezinnen.

info@groenehart-mediation.nl
Tel: 06-13828743
KVK nummer: 86469436
BTW-id: NL004253785B65